Over mij

Wie ben ik? Ik ben een jeugdhulpverlener met ruime werkervaring. Kenmerkend voor mij is dat ik in mijn werk gebruik maak van mijn sportieve kwaliteiten (zwarte band, 2e Dan Taekwon-Do), coachingkwaliteiten en theater-regisseurservaring. Bij veel jongeren en ook bij volwassenen werkt een non-verbale manier van werken veel beter dan alleen het voeren van gesprekken. Ik luister en kijk naar de ‘onderstroom’, zoals ik dat zelf graag noem. Luisteren en kijken naar datgene wat zonder woorden uitgesproken en zichtbaar wordt. Daar ga ik mee aan het werk.

Ik heb ervaring als individueel begeleider, coach, weerbaarheidstrainer, agressieregulatie trainer en trainingsacteur. Daarnaast geef ik ook workshops op MBO-opleidingen.

Ik heb in verschillende grote organisaties gewerkt zoals Elker en de Raad voor de Kinderbescherming.

In mijn werk heb ik altijd werkzaamheden verricht die ik zelfstandig uitvoerde. Deze vorm van autonomie spreekt mij aan en past goed bij mij. Sinds 2016 werk ik parttime als ZZP-er, sinds september 2021 doe ik dit fulltime. Het geeft mij ruimte om mijn eigen werkwijze vorm te geven.

Ik vind het een uitdaging om jongeren en volwassenen in hun kracht te zetten vanuit beweging/training. Het lukt mij goed om in deze sportieve setting contact te maken met moeilijk bereikbare jongeren. Ik laat ze hun eigen fysieke en mentale kracht ervaren op een manier die bruikbaar is in hun dagelijks leven. Het mogen volgen en begeleiden van dit proces vind ik fantastisch om te doen.

Naast mijn werk heb ik altijd intensief gesport. Vanaf mijn jonge jeugd al: korfbal, turnen, hardlopen, volleybal, Karate, Taekwon-Do. Ik beoefen actief Taekwon-Do en loop daarnaast meerdere malen per week hard.

Mijzelf in enkele trefwoorden;
Kleurrijk, actief, sportief, ondernemend, eerlijk, spontaan, sociaal, enthousiast, gevoel voor humor, weet van aanpakken, open, helder in communicatie. En volgens sommige jongeren en ouders “soms een beetje gek…”

> Klanten over mij

> Veel gestelde vragen