Klanten over mij

“Grote meerwaarde”
De studenten waren onverdeeld tevreden over je optreden als trainingsacteur. Het werken met jou werd als waarheidsgetrouw ervaren en daarmee een grote meerwaarde voor het leerrendement. Men vond dat je je goed kon verplaatsen in de rol. Je geeft op een prettige manier uitgebreid feedback aan de studenten. Zowel mondeling als op het evaluatieformulier. Dat wordt gewaardeerd.
Saskia Lieffering
Hogeschooldocent, senior opleidingsadviseur Hanze Hogeschool

“Veel geleerd”
Wat ik vooral heb geleerd, en dit al tijdens de 1e les, is dat je vaak meer kracht in je hebt dan je denkt. Ik heb het lastig gevonden de stap te zetten, maar ben trots dat ik het toch heb gedaan. Ik wou het liefst een training zonder veel gesprekken, dit is goed gelukt. Ik vond het leuke lessen, vooral omdat er ook gewoon gelachen werd en er hierdoor geen zware lading op kwam te liggen. De gesprekken die we hebben gehad vond ik niet vervelend en heel erg somber zoals ik eerder wel eens ervaren heb.
Janneke
deelnemer Weerbaarheidstraining

“Gezinstraining heeft ons veel gebracht”
Wij hebben met veel plezier een gezinstraining gehad van Anneke. Het doel was om emoties beter te leren reguleren, zodat er minder ’ontploffingen’ zouden zijn binnen ons gezin’ en het weer gezelliger wordt.
De training bestond uit een combinatie van spelvorm/fysiek bezig en met kaartspellen. Deze combinatie vonden we erg prettig. Het ‘sparren’ vonden we ook geweldig. Geen van ons had ervaring met Taekwondo maar het was erg leuk om bepaalde technieken te leren en ervaren hoe het is om te sparren. Heel leerzaam! De koppeling tussen wat er gebeurt tijdens de training en de dagelijkse gezinssituatie heeft ons inzicht gegeven en daarop komen we nog regelmatig terug.
Wij vonden Anneke een topper! Een heel fijn mens met veel kennis en ervaring. Anneke levert echt maatwerk; geen standaard trainingspakket maar ze speelt in op wat je nodig hebt en waar je je prettig bij voelt.
Wil/kun je iets niet, dan is dat ook prima en dan bedenkt Anneke wel wat anders. Deze flexibiliteit is erg fijn!
De training heeft ons veel gebracht: het plezier en de lol die we als gezin weer hadden en het bracht verbinding! We zijn ons meer bewust van wat er gebeurt als iemand boos is en we merken dat we vaker meer afstand kunnen nemen waardoor je rustiger blijft en het beter kunt relativeren.
Anneke, heel erg bedankt, we hebben er erg van genoten!
Op verzoek van de familie, anoniem